Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Stiftelsegåva och magisk luciafilm.

Många har sett här i den lokala tidningen att vi fått ett ”stipendium”. Det är inte ett stipendium utan pengar från en gammal stiftelse som vi ansökt i.

”Till unga makar som tillsammans driver jordbruk i Nordingrå” ska dessa pengar gå till. Ingen har sökt på flera år då just denna smala beskrivning inte passat in. Man ska vara gift, vara ung och driva jordbruk tillsammans, finns inte många såna nu i lilla Nordingrå. Men vi prickade ju in det!

En väldigt välkommen slant på 25 000 i dessa otroligt tuffa tider. För vissa kan det låta mycket men i ett företag såhär så försvinner det på en gång. Men något hål kan det fylla och det gör mycket.

Tack för tipset att vi kunde söka då vi inte alls visste om att det fanns!

Idag är kallt. Vi har kurat inne, eldat och kikat på vacker Luciasång. Jag tipsar om bästa Jonna Jintons otroliga luciafilm. Hon gör en varje år och jag blir lika hänförd varje gång. Så magiskt vackert att det nästan gör ont. Klicka HÄR  för att titta på hennes underbara film.

Galet vacker vinter ute så vi ska pälsar på oss och ta oss ut om en stund.

_20171213_085013

Ha en fin Lucia alla ni!

 

2 reaktioner på ”Stiftelsegåva och magisk luciafilm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *