Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Älskade morfar, tack för allt ❤️

Gammelmorfar, morfar.

Du med ditt alltid pigga, glada humör. Tog allt med en lätthet. Han med barnasinnet kvar som fått oss barnbarn att skratta och busa i vår uppväxt. Den omtänksamme som alltid ville hjälpa. Snickerimästarn med en lösning på allt.

Och så det där bandet. Bandet mellan dig och min son. Det har bara funnits där ända från början. Min pojke som inte är så dansat av sig men som dansar med bara dig till Alice Babs på grammofonen i vardagsrummet.

_20171203_220846

Att ha fått livets första riktiga glass i knät på gammelmorfar  ❤️

Jag är så evinnerligt tacksam för tiden vi har fått med dig kära morfar. Att vi har fått kalla dig gammelmorfar som fått busa med sina barnbarnsbarn precis som du busat med oss.

Den tiden är vi så tacksam för men du lämnar oss alla i stor sorg och saknad.

Älskade morfar, tack för allt❤️

8 reaktioner på ”Älskade morfar, tack för allt ❤️

  1. Åh, så ledsamt. Beklagar sorgen så. Varm i hjärtat blir jag, av att få läsa allt fint du skriver om din morfar. Och om den där relationen, mellan Lilla P och honom, som alltid kommer att finnas i lillhjärtat på din son och dig. <3

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons