Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Julens tid är här.

Julens tid är här, 

vinter träden bär.

Kronor utan snökristall,

som från en annan värld.

Hm-hm-hm-hm-hmm.. 

Första december. Och visst får man stämning när det ser ut såhär ute.

DSC_2448 DSC_2447 DSC_2444

Det tråkiga är att den sjuka lilla pojken. Vi har inte varit ut på flera dagar. Idag får det bli en sväng på vårdcentralen, bara för att kolla läget. Febern är sådär lite obehagligt hög. Vi hoppas såklart att det bara är en helt vanlig sjuka men som sagt bra att kolla upp åtminstone.

Han slumrar nu en stund, vilket också lillasyster gör. Pappan har gått ut med två praktikanter som är här idag och hjälper till och jag tänkte passa på att skura golv tänkte jag.

Vi börjar där. Ha det gott idag!

2 reaktioner på ”Julens tid är här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons