Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Ett vintrigt tips.

_20171128_213257

En kall dag.

Lilla P åkte till Järnsta och Lillsnoffsan packades ner i gosig och varm vagn och sov sina timmar medan mamman och pappan hjälptes åt ute med sysslor.

Och när Lilla P hämtades hem insåg mamman ganska snart att de där ögonen inte såg helt hundra ut. Och mycket riktigt, hög feber på lilla pojken. Så de tänkta eftermiddagspysslet ute ställdes in och den lilla fick inta mysigt soffläge.

Mamman tog då sin chans, då pappan var inne, att ta en springtur med Kajsa. I kolmörker och – 10. Jag funderade nästan på att vända då jag kom upp för backen i byn och blåsten slog emot, vilken köldeffekt! Det bet ordentligt i kinderna. Men det blev lite bättre och på vägen hem var vinden i ryggen.

Nu är tiden kommen för det bästa som införts i mitt vinterspringliv – broddar! Det är helt fantastiskt! Litade inte alls på dessa från början, hur ska de där pyttespikarna få fäste när man springer?! Men efter många hopp och test så insåg jag att de funkar helt makalöst bra! Så nu springs det full fart på blankis, typ! Ett himla hett tips om man inte har lust att lägga tusen och tusen på ett par springskor med broddar. Ej sponsrad bara ett tips såhär i julklappstider.

DSC_2441

Dessa är lite smidigare och anpassad för just springskor.

DSC_2440

Nu är det hög tid för sängen. Så godnatt säger jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons