Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Mor och son.

Vi åkte upp till övik en sväng igår förmiddag. Bara jag och Lilla P! Så himla mysigt med lite tur man hand tid bara mor och son. Vi hämtade C’s telefon som varit på lagning och mamman shoppade upp sitt två år gamla presentkort på Guldfynd! Så lyxigt det kändes alltså att få plocka på sig fina smycken! Ni ska få se vad det blev så småningom.

När vi kom hem hade pappan gjort klart i lagårn med en långsovande lillasyster i vagn. Och då tanken var lite far och dotter tid också så blev det inte alls så utan snoffsan bara soov.

Vi hoppade snabbt in i bilen allihopa och så åkte vi kusin Lotta. Mamma Natasja har fyllt år så vi firade henne. Sen lunch/middag blev vi bjudna på inte brunch då utan luddag? Hihi, mysigt hade vi i alla fall.

Och idag så har vi nu haft frukost och vi ska ta oss ut, alla fyra.

Ha en härlig söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons