Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Busväder

Vilket väder! Det stormar och snöar så det viner i knutarna.

Pappan ska iväg så han tog med Lilla P till Järnsta när han ändå skulle förbi. Lite tidigare ankomst än vanligt. Men med en bil och inte direkt gå-väder så fick det bli så idag.

Just nu laddar vi flickor på att gå ut. Vilket känns långt ifrån lockande! Vi har det rätt gott här i värmen, i morgonrock och kaffekopp. Men lagårn måste göras så det bara att bita ihop och byta om! Men först, en liten påtår till…

Ta det lugnt efter vägarna idag ni som måste ut!

_20171123_084156

En reaktion på ”Busväder

  1. Ja vilket vinterväder det blev, det blir att sitta inne och kura idag skulle ha varit iväg men struntar i det. Ha det så bra i vinterrusket.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons