Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Ljusstad och vinterland.

Vi har haft en massa tid med Moster Fanny i helgen. Bus, mys och igår på Julmarknad i Sundsvall. Som nyligen blivit utsedd till Sveriges vackraste stad. Tommy Körberg sjöng stad i ljus när all julbelsyning tändes efter gatorna. Lite maffigt faktiskt. Men inte blev det mycket julmarknadtittande. En snabb runda i isande snålblåst så efter att ha mött upp svägerska med familj så satte vi oss på mysigt fik och drack varm choklad.

Idag, hej vinterland! Det har vräkt ner hela natten och det blev vinter. En liten pojke kikade ut genom varenda fönster och var helt nipprig!

Med en pappa ej på hemmaplan så har det varit en rätt körig dag och man säger så. Ute precis hela dagen. Och nej, det är inte bara rosengott och vintervackert med en massa snö…

Inte riktig det moodet idag helt enkelt. Men det kommer nog. Den upplysande snön, julkänslan och allt det där.

Men nu går ögonen i kors och jag borde ha lagt mig för länge sedan, så det ska jag göra nu – mot sängen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons