Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Lite otålig.

Här sitter jag och bloggar från mobilen igen. Därav att det blir lite glesare med inlägg nu. Ingen dator. Det funkar ju här med men jag gillar hellre att knappra på datorn när jag skriver här. Och så är det ju det här med bilder också. På önskelistan står det högt ett minneskort till kameran med Wifi! Tänk så fantastiskt att föra över bilder från kameran till telefonen eller datorn bara sådär!

Så det är därför som sagt det är lite längre mellan inläggen just nu. Men vi fick tips om en duktig kille som kanske kan kika på vår trötta dator så vi håller tummarna!

Annars så kör vi på här hemma. Bestyren är sig lik liksom. Jag håller på att bli knäpp på min förkylning jag har. Men jag börjar se ljuset i tunneln och det känns skönt! Bara att inte ha tränat på en mindre evighet gör att otåligheten kryper i kroppen.

Men snart så! Jag vet en träningskompis som också längtar efter en långtur att springa av sig på.

received_10212450069200043

Någon som jag tror längtar efter lite mera snö också…!

Nej, dags att dricka upp sista kaffekoppen och ta sig ut!

Ha det bra så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons