Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Allhelgonahelgen

Vilka dagar alltså, vilken helg!

Igår fick vi besök av goda vänner, två härliga par.

Vi gick på invigning av uppfixad kyrkoruin här i Nordingrå och så självklart då en tur till fina minneslunden och hälsade på saknade farmor och farfar med ljus.

IMG_1976 IMG_1982 IMG_1984 IMG_1963 IMG_1966

Det efterföljdes av en så himla trevlig kväll med matlagning och prat in på sena natten.

Gästerna övernattade och byttes idag ut av C’s syster med familj. De där otroligt fina som kommer med både mat, fika och hjälpande händer på gården. Tacksamt är bara förnamnet.

Och nu är det söndagkväll. Barnen sover och vi intagit soffan med tända ljus. Gissar på en tidig kväll efter nattsuddandet igår och med kropp som känns långt ifrån hundra. Ont överallt och jag hoppas verkligen inte att detta bryter ut i nån sjuka nu! Det skulle ju vara katastrof med en sjukskriven C och allt vad det innebär. Så vi hoppas på att vad det än är så sov det bort inatt, håll tummarna!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons