Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Livspusslet med några twister.

Och idag kom äntligen dagen. Dagen då C’s axel skulle lagas. Den som farit ur led otaliga gånger genom åren men som i fjol höst åkte ur och även gick sönder lite där inne. Men med ett jobb då det aldrig riktigt funkar att vara sjukskriven, antingen är det vårbruket, skörd eller höstbruk som det liksom inte går att vara borta från. Det går helt enkelt inte att leja in någon som gör jobbet istället rent ekonomiskt.

Men nu fick han en ny tid och det var bara att ta. Ont har han ju också, hela tiden så äntligen är det gjort.

Så nu ska vi försöka rodda det här så bra det går. Med småbarn, lagård, invalid make och ja, livspusslet med några twister helt enkelt!

_20171026_194342

Nu sköter ni er tjejer! Samarbete önskar vi nu ett bra tag framöver! Men det är väl självklart, eller hur? 

 

En reaktion på ”Livspusslet med några twister.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons