Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Söndag, liten hjälpreda och personligt rekord!

Söndag och spöregn vaknar vi till. Sovmorgon kan man kalla det vi tog allihopa.

Vi gick ut en sväng på förmiddagen. Pappan och farfar Hans grejade lite i lagårn. Underhåll ska göras innan djuren flyttar in för säsongen. Lite svetsning och skruvning och så.

DSC_2146

Såklart männen hade en ambitiös liten hjälpreda.

Vi blev sedan bjudna på en sen lunch hos de nyinflyttade. C’s syster med familj. Kusin Lotta fyllde ett nu i sommar och vi firade idag.

Hela eftermiddagen spenderade vi där och väl hemma var det nästan dags för nattning av barn. Mamman tog en springtur helt själv med Kajsa, igen! Så lyxigt att få till såna här gånger alltså och ikväll blev det något alldeles extra då ett litet delmål är slaget!! Så jag behöver inte ens beskriva hur nöjd jag är i detta nu!

Så med det önskar jag en trevlig kväll!

2 reaktioner på ”Söndag, liten hjälpreda och personligt rekord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons