Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Att gå emot nästa årstid.

Det kändes direkt när jag slog upp dörren härom dagen – höst!

Luften har blivit högre, frisk och doften är höstig.

Det gör mig absolut ingenting. Jag gillar den här tiden, sensommar och framförallt hösten. Höst och vår är mina favoriter. Kanske för att det händer så mycket i naturen då. Färgerna och dofterna. Och så att acceptera att det blir mörkare på kvällarna. Hemskt att förlora det underbara ljuset men att se det som att det blir mysigt. Tända smålamporna i fönstren och ett ljus på bordet.

Ändå är det varma dagar fortfarande och kam så vara ett tag till såhär i mitten av augusti, men som sagt det känns att hösten är på intåg.

IMG_20170818_101304_426IMG_20170818_101057_557

Och så är det här ju en härlig del i denna tid, att kunna plocka några minimorötter direkt ur landet! 

Pappan kom hem kvällssent igår. Jag och Lilla P käkade god ryggbiff med kantarellsås till middag, en himla trevlig fredagsmåltid jag och han.

Nu är vi påväg till en köttbonde i närområdet och ska kika på några djur. Det är grått och regnigt så en liten tripp passar bra denna dag. Ha en fin sådan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *