Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Mammaledig och långtur.

En riktig sån där mamma-ledig dag har jag haft idag. Efter att vi gått vår lilla morgonrutinrunda runda på gården, kycklingar, höns och skottade foder åt tjurar så gick/sprang vi till kusin Nathalie och hennes tvillingpojkar. De har köpt hennes föräldrahem så nu bor vi närmare varandra igen!

Vi fortsatte att gå in på Vallen och handlade lite lunch, där vi fick världens regnskur på oss hela vägen hem! Drypande blöta, både vi och vagnar!

DSC_1819 Sedan har vi bara suttit och myst. Underhållt barn och druckit kaffe när de sovit.

Jag traskade/sprang hem igen där på eftermiddagen. Så cirkus 1,5 mil har benen fått i sig idag!

Väl hemma så åt vi mat och sedan en varm och skön dusch. Jag hade tänkt dra både dammsugare och golvmopp över golven ikväll när Lilla P somnat men jag tror jag struntar i det. Vispar lite grädde och toppar med lite frukt i soffan i stället. Det kändes länge sedan en sån kväll inträffade!

Pappan är på bortajobb och förväntas nog bli sen ikväll.

Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons