Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Båtfika och havsprommis.

Igår när förmiddagsbestyren var gjorda här hemma så åkte jag och kidsen ut till Norrfälsviken. Där i gästhamnen låg nämligen farmor och farfar med segelbåten. De är ute på några dagars båtåkande nu och första stoppet blev där (från Näske).

”Båå!” sa Lilla P lyriskt hundrafemtio gånger under vistelsen. Spännande för en 2.5 åring!

IMG_9505 IMG_9509IMG_9516  IMG_9517

Vi fikade kaffe och salamimacka. Mamman hade tagit med vagnen så när det sedan var dags för sovning passade vi på att gå prommis där ute vid havet.

IMG_9525 IMG_9528 IMG_9529 IMG_9531 IMG_9532 IMG_9535

Pappan har åkt på jobb här i tidig morgon. Jag och kidsen ska ut och köra en bal till tjurarna nu sedan funderar jag på att dra till någon stad. Vi har ju en liten älskad som ska döpas snart så lite inhandling av diverse behövs.

Ha en bra dag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons