Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Kvällshälsning

DSC_1493 DSC_1495En liten kvällshälsning. Vi har grejat på gården idag. Klippt lite gräs, vattnat i pallkragar, utfodrat djur och lite sånt där smått och gott.

Och när det var dags för nattning packades kidsen ner i vagnen, mamman snörade på sig skorna och tog EN SPRINGTUR! Den här jämarns förkylningen har envist hållit i sig i nästan en hel månad. Jag klappar mig själv på axeln över att jag faktiskt tagit det lugnt hela vägen! Annars blir man lätt ivrig och tar ut sig lite för tidigt när kroppen inte är helt hundra frisk vilket kan långdra förkylning än mer.

Men ikväll alltså, fick pulsen jobba igen! Såå härligt!

DSC_1496

En lillsnoffsa vaknade efter en powernap i vagnen och vi hade en mysig, skrattig stund där i köksfåtöljen innan även hon gjorde natt.

DSC_1499

Jag har väntat in pappan som precis kommit hem. En liten pratstund har vi haft men nu är det sängen som kallar. Han ska iväg imorgonbitti igen men jag är glad att vi hann ses några minuter såhär ikväll i alla fall, att det inte blev natt, natt sent.

 

Men lite sent är det så godnatt säger vi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *