Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Att ha haft en sån där dag.

Vissa dagar blir man ibland såhär. Känner sig lite nere liksom. Motivation till att göra ens nånting är lika med noll.

En sån dag har jag haft idag. Det jag tänkt göra för att få trädgårds-att-göra-listan struken behövs det jord till. Jorden är slut och jag har ingen bil, strandsatt. C på Borta-jobb, farfar Hans i båten och vår firmabil älgkrockad (sedan i höstas).

Lilla P har varit på Järnsta och det var just där emellan som jag hade min lilla ”dipp”. Det var varmt och soligt men visste inte vad jag skulle ta tag i. Gosat med min bäbis har jag i alla fall gjort så vi har haft mysigt åtminstone. Funderade ett tag på att hämta Lilla P tidigare, jag kände mig så ensam! Det kan ju vara himla skönt det ibland men inte just idag, när mitt state of mind inte ville vara med och leka. Men jag hämtade vanlig tid och kom på att jag har ju tusan traskat en mil idag! Till och från Järnsta två gånger i finväder och två helt underbara skatter i vagnen.

Och när vi kom hem kikade vi om det kommit nån kalv hos kossorna och skottade foder.

DSC_1408 DSC_1412

Det gungades på de nya gungorna och så innan mat.

Och ikväll har vår nöjda bäbis haft lite knip i magen, eller något annat som inte var riktigt bra och skrek sådär på riktigt en stund innan hon till slut kom till ro. Herregud,  att det inte varit någon sådan stund innan är ju ett under med denna unge! Det kan ju komma när som helst utan att man vet vad som är fel.

Men nu sussar båda barnen gott i alla fall sedan länge och de ska tas in från vagnen ute och bäddas ner i sängarna.

Det ska även föräldrarna och jag hoppas på en dag bättre till mods imorgon. Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *