Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

KALL morgon.

Här har vi en kall morgon. Satte på pellets igår kväll för att inte vakna till så kallt hus på morgonen. Dagtid behövs det ingen värme men nattetid när det kryper ner flera snäpp under nollan så behövs det. Men det kan inte ha räckt länge den där säcken för det är bara 16 grader här inne!

Usch och fy. Och all ved som var i storlek att-passa-i-vedspisen är slut, tyypiskt! Och ingen yxa har vi så det går att klyva till några vedträn heller. En minivariant som är slö som bara fastar i vedträdet! Måste skaffa oss en yxa med andra ord…

Annars har vi haft en vanlig morgon. Grötfrukost i magen och x antal kaffekoppar. Pappan ska ut och fortsätta plöja och jag ska snart skjutsa Lilla P för en dag på Järnsta.

En gladskit till unge har vi här hemma som slagit rekord i nattsovning idag.

IMG_8027

I världens sötaste sparkdräkt. IMG_8030 IMG_8047

Jo jo, visst kan hon bli sur den här lilla filuran också. Men det går fort över!

IMG_8049

Nej, nu ska jag och den där underbara bäbisen skjutsa brorsan på dagis!

God morgon!

4 reaktioner på ”KALL morgon.

  1. Kan inte se mig mätt på denna lilla underbara tjej, hon är ju gudomlig oj oj man blir rakt avundsjuk och tyvärr är mina barnbarn så stora nu men dom är ju charmiga på sitt sätt ha en trevlig kväll.

    1. Hihi ja nog är det svårt att hålla sig ifrån henne! Det pussas mycket på de där kinderna kan jag lova! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons