Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Skitkörning och träningsvärk.

Vi gjorde morgon tidigt i morse. Kidsen vaknade tidigare än vanligt. Vi låg och drog oss lite i sängen innan vi gick ner för frukost.

Och till Lilla Ps stora glädje så hann han få åka med ett lass i Stora traktorn med ett lass skit innan dagis!

Så här har det luktat vår idag, men inte får man feeling för vår ändå i denna himla kyla! Huttrig tog jag mig ut när pappan skjutsade Lilla P och bäbis sov i vagnen. Men jag jobbade mig varm ganska fort. Kvigutfodring inne i lagårn och jag passade på att storrenggöra foderbordet där innan nya balar kördes in. Skotta bort det som kommit på sidan och blivit lite dåligt och sopa rent.

Skiten kördes klart där det gick att köra. Blött på vissa ställen än men nu är det gjort. Det går så ofantligt fort med större grejer alltså! När Lilla P skulle hämtas på eftermiddagen tog jag vagnen och en springtur.

Stövlarna och rävryggan packades i och så joggade vi hemåt.

18426536_10213203688034706_1461740008_o

18406393_10213203688114708_220406181_o

Det gick segt idag så det blev inte spring hela vägen tillbaka.

Sen har vi inte gjort så mycket mera idag. Påtat på här inne lite. Det märktes på Lilla P att han var tröttis efter en tidig morgon och en dag med lek med barnen.

Mamman har tränat lite styrka också. Träningsvärk i kroppen idag efter gårdagens lilla pass också. Skönt att vara på gång på riktigt igen. Att träna sig till träningsvärk (även om det jag gör inte gav träningsvärk förut men det är bara att gilla läget och jobba sig uppåt igen!) och kunna springa obehindrat igen.

En dusch som kändes underbar och en kopp te nu har fått avsluta kvällen. Nu är det snart godnatt!

 

En reaktion på ”Skitkörning och träningsvärk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *