Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Grötfrukost och mjölkko!

IMG_6900 IMG_6904 IMG_6911

Grötfrukost för mig och Lilla P, som det ser ut exakt varenda morgon. Antingen mumsar vi grahamsgrynsgröt eller fiberhavregrynsgröt. Bästa starten på dagen! Nu har mamman fått börja göra lite mera än två portioner då hungern är KONSTANT. Det märks att man är producerande så att säga! Jag minns när jag ammade Lilla P så fick jag helt plötsligt en ny förståelse för korna! Att de måste äta, typ jämt och hur jobbigt det är att vara stinn i juvret, haha! Jag har inte känt mig extra hungrig under graviditeterna direkt, speciellt inte med Hedvig, men NU! Amningsperioderna är jag hungrig, jämt! Kan äta hur mycket som helst också känns det som, som att jag aldrig ens blir mätt. Jag som annars också måste äta med jämna mellanrum för att inte bli hungrig och grinig också så har det intervallet minskat nu och det är än viktigare att jag får i mig nått när hungern kryper på.

Nog om det! Vi har haft morgon som vanligt här, mamman har fått sig en dusch och vi ska snart göra oss i ordning för att åka på ”Bondefika” med efterföljande studiebesök på en gård i bygden med nybyggt stall för nötdjur. Hela familjen ska iväg. Lilla P har hemmadag idag också och att få titta på kossor är inget han vill missa!

Så vi säger hej så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *