Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

En snäll TRE veckors bäbis.

Halv nio är klockan denna måndag. Då jag för tre veckor sedan vaknar upp på BB med min flicka bredvid mig.

Min lilla docka blir TRE veckor idag! Vart tar tiden vägen?! Hon som bara har smält in i familjen helt naturligt. Hon som är så snäll med oss att man nästan skäms. Sover och äter, det är hennes grej liksom. Det kan ju vända vilken sekund som helst såklart så vi passar på att njuta av detta så länge det varar. Så himla skönt att hon är såhär precis från början i alla fall. Så omställningen från tre till fyra har liksom bara gått hur smidigt som helst! Det känns bra just för Lilla P, att han får i princip samma uppmärksamhet som innan, så han har vänjer sig på ett bra vis att han nu har en Lillasyster och att den upplevelsen blir positiv så här i början. Sen kommer det såklart komma dagar och perioder som är kämpigare än andra men just det här från början har varit himla värdefullt med en snäll bäbis kan jag känna.

Du är så självklar i vår familj Hedvig. Så älskad från första stund, precis som din bror.

IMG_6483 IMG_6489

Idag har vi måndag. Inget som skiljer helg från vardag numera med mina små. Vi har ätit frukost och dricker kaffe.

Inga stora planer för dagen, så vi tar den som det kommer. Nu ska jag mata den där tre veckors bäbisen, ha en bra dag!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons