Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Hembesök och vattniga biffar.

Lilla P hänkade med pappan ut på förmiddagen och skottade gården med traktorn. Lillasyster åt och somnade så jag passade på att ta mig en dusch.

Vi fick hembesök av bvc mitt i dagen. Ett mysigt besök och Lillskruttan växer som hon ska.

Pappan åkte sedan iväg för att mjölka på eftermiddagen. Jag klädde på barn och så gick vi ut en sväng. Småskottade framför bron (det traktorn inte tar), skottade upp framför källardörren och fyllde på lite pellets och åkte pulka i en snöhög som pappan tryckt till med skopan, perfekt!

DSC_0541 Snapchat-443731756 DSC_0538 DSC_0535

När kinderna var rosiga och magarna började bli hungriga så gick vi in och lagade mat. Ett ihopgeggande av köttfärs till biffar tillsammans med Lilla P när helt plötsligt Lillasyster vill ha mat, pronto! Och medans hon får mat hinner typ en liter vatten hällas i köttfärsbunken med den färdigblandade, färdigkryddade färsen. Lilla P ville tydligen ha med en till ingrediens… Något vattniga biffar får vi till till slut i alla fall.

Pappan kommer hem precis så han kan säga godnatt till Storebror. Han åt mat och gick sedan ut igen för halmning i lagårn.

Nu har jag satt mig i soffan och har en sovandes bäbis på mig som min näsa ligger mot. Jag drar in bäbisdoft i varje andetag – ljuvligt!

Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *