Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Meningen med livet.

Helt galet att inatt blir Lillasyster en vecka. En hel vecka! Min lilla nyfödda smula. Som hade det beräknade födelsedatumet igår, den 4 Mars. Men mamman sa hela tiden att hon skulle ha en februariunge, det bara var så! Och precis som Lilla P så lyssnade liten i magen.

Det kommer en förlossningsberättelse för de som önskat det och är nyfiken på hur det gick. Och för mig själv också. Att skriva ner medans det är färskt och man minns hela förloppet. Roligt att ha kvar! Så den kommer så småning om.

För en vecka sedan låg hon fortfarande i min mage. Och nu är hon här utanför hos oss. Livet alltså. Så stort, så ofattbart och så fantastiskt.

IMG_20170209_180224_427IMG_5978 IMG_5992 IMG_6029

 

En reaktion på ”Meningen med livet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *