Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Vinterland och återhämtning.

Igår hade vi en hel dag inne. Så konstigt alltså. Men med en feberkille så myste vi precis hela dagen och bara tog dagen i lugnt tempo. Han sov såklart ute i vagnen, skönt med lite friskluft i lungorna även hos en febrig.

Idag däremot så har vi en piggare Liten P! Feber har gått ner drastiskt, så skönt och det är mer fart och fläkt, som det brukar vara! Vi vaknar till både vinterland och en massa kallgrader som dök upp från ingenstans. Efter många dagar med plusgrader fick man en smärre chock av titta på termometern imorse, -13!! Då det nästan blivit för varmt inne av att köra pellets på lägsta nivå var det nu kallt även inne då denna kyla helt plötsligt dök upp inatt.

Men, sol och fint har vi här så vi kunde inte hålla oss från att gå ut en sväng på förmiddagen. Åka pulkan och hälsa på kossorna där foderbordet badade i solsken.

IMG_5626 IMG_5630

Och medans Lille herrn sovit ute i vagnen har mamman grejat på här inne. Skafferi genomgånget och ännu ett skåp… Men en timmes sovning bara, precis som de senaste dagarna, han som brukar dra till med extra lång sovning när han är sjuk, mycket märkligt.

Pappan är på vift och gör lite ärenden och vi har lagt pussel, läst Land och ätit en tidig mellis.

IMG_5633 IMG_5636 IMG_5640

IMG_5649 IMG_5651

Vi får se vad hittar på resten av dagen. Påtar på lite här inne tror jag. Lilla P får återhämtar  från febern i lite lugnare tempo och så fortsätter vi att vänta på bäbisen.

Hoppas ni har en bra dag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *