Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Förmiddagsträff, kontroll och premiär.

På förmiddagen idag kom Anna och Axel och hälsade på! Vi var ute och lekte, tittade på traktorn och hejade på kossor.

_20170203_200022

Vi fikade gott sedan och kidsen lekte av sig ännu mera inomhus. Lilla P somnade fort i vagnen ute sen!

Efter lunch fick vi besök av Kommunen. Miljöinspektion på gården. Det är inte bara länsstyrelsen som har alla lagar och regler man ska följa utan även kommunen. Tex att gödseln lagras på korrekt sätt och att oljor och avfall av olika slag tas om hand och lagras rätt.

Det gick fort och bra så nu kan vi stryka det! Alltid har man lite oro inför en kontroll, oavsett vad det är. Att bli granskad sådär i allt man gör på sin gård. Har man koll överallt hela tiden? Har vi missat nått? Men det gick ju bra så nu kan vi släppa det.

Och här på eftermiddagen så bars lill-sängen in på Lilla Ps rum! Så nu är det bara lite detaljer som fattas. Även fast det inte är helt klart så har han fått premiära i alldeles eget rum ikväll. Mega-stolt kille hoppade i sin fina säng, sen gick nattningen varken bättre eller sämre. Som vanligt, han är nöjd och så men det tar tid innan han somnar.

IMG_5310

En liten sneakpeek på sängen och den glada ungen. Fler bilder på rummet kommer då det är lite mera klart.

Pappan nattade först och jag och passade på att spela lite. Imorgon är det dop av min kusins tvillingar och jag ska spela. Moster Fanny kommer hem också och henne ska vi hämta vid tåget imorgonbitti.

IMG_5317

Så nu är det helg med lite av varje inplanerat.

Trevlig kväll!


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *