Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Preggo ju!

Jag känner mig gravid på riktigt idag. Det har också slagit mig att det faktiskt inte är så hiskeligt långt tid kvar innan bäbisen faktiskt kan komma! Om en månad till bestämde sig Lilla P för att entra världen liksom, en månad! Sen kan det ju vara så att man går över tiden också, men vi hoppas att denna lilla krabat vill göra som storebror och komma före. Önska kan man alltid.

Idag efter att jag skjutsat Lilla P för några timmar på dagis så åkte jag till kusin Nathalie och hennes små pojkar och hälsade på. Semmel-och fruksalladfika och så surr såklart.

DSC_0223

Väl hemma igen hämtade vi den Lilla och sedan en tur till till den där bilkandidaten. Så nu är det bara ett sista funderande om vi ska gå i lås på denna eller hur vi gör.

Hungrig, trött som tusan och efter en dag med lite molande värk som jag inte kännt av förut så var det helt gudomligt att nu ikväll efter maten få krypa ner i ett varmt bad. C nattade och jag tände ljus, satte på klassisk musik och kröp ner i badkaret. Herregud så gudomligt skönt! Njuter av lugnet och jag känner hur precis hela kroppen slappnar av. Tror det är två år sedan jag tog ett sånt här bad sist. Samma då, med stora magen men slutkörd av jobb. Att bada som preggo, såå skönt alltså!

IMG_5043

Så nu är det en varm och spagettig P som sitter här. Jag bytte av C med nattningen då den Lilla inte vill somna. Men till slut så slumrar han och vi kör mys en stund innan sängen kallar.

Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *