Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Solen! Och något bortblåst.

En morgon som vanligt. Ja av den lite bättre sorten faktiskt, då vi sov till efter sju! Woho liksom!

Och efter den sedvanliga gröten och lite städning i huset så tog vi vagnen och gick ut på förmiddagsprommis.

Solen skiner idag!

 

IMG_4033

Lite festligt vid sjön. Såhär nära kommer vi Halloween. Ingenting vi firar eller bryr oss om alls faktiskt. Men en granne har satt upp denna läskiga vid sjön och när det blir mörkt lyser det i ansiktet på denne. Ser supersläskigt ut då man åker förbi med den svarta sjön bakom och så denna skepnad med en mystiskt sken. Många bilar saktar ner när de åker förbi, tro jag det!

IMG_4041

Men nu var det inte det minsta läskigt denna soliga höstdag!

IMG_4045 IMG_4049 IMG_4053

Mina två <3IMG_4071 IMG_4073 IMG_4078

Såklart skulle en pinne med hem även den här gången. Då det är lite av varje i Kajsa är det ganska roligt att se hur de olika raserna visar sig. Bära pinnar och apportera är ett stort intresse och det kommer ju mest från Flaten i henne. Mycket av retriver skiner igenom faktiskt, alltid glad och älskar folk! Världens sämsta vakthund kan man säga! ”Hej och välkommen” när någon kommer…

En härlig runda tog vi i alla fall och foglossningen från förra veckan är som bortblåst! Det kan ju såklart komma tillbaka men just nu njuter jag av att inte känna av något alls! Försiktig ska jag ju naturligtvis vara ändå med belastning och så men som sagt så länge det inte är ont desto bättre!

En lunch är i magen på Stora och Lilla P och den Lilla varianten ska nu få gå ut i vagnen igen, men i liggläge den här gången och sova en stund. Det stora P:t ska passa på med lite hemma-jobb. Halma och köra balar till djuren och så.

Hoppas ni har en härlig lördag!

2 reaktioner på ”Solen! Och något bortblåst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *