Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Vilken tur att pappor finns!

God tidig morgon.

Här sitter jag ensam på kökssoffan med min morgongröt. Lite trött på ögat är jag idag. Det blev ännu en lite sen kväll igår. Det är ju tydligen stört omöjligt att lägga sig i tid nu när det är ljust in på nätterna. Jag som annars är noga med att lägga mig i rätt tid så jag får min sömn.

Men igårkväll kom kära pappa. En rem på gräsklipparen har ju gått och har inte riktigt förstått hur man byter den, och C som skulle kolla på den i igårkväll fick mera körning med slåtterkrossen. Och de där gräsmattorna växer och växer…PLUS att vi har varit utan diskmaskin en vecka då något är fel så han fick titta på den med.

Och efter en liten stund går båda maskinerna. Remmen på och en knapptryckning på diskmaskinen…Lilla P hade väl varit i farten och vet inte vilka knappar som ska vara intryckta och inte. Nästan lite pinsamt men det var ju lättfixat i alla fall och vi behöver inte inhandla en ny diskmaskin! Tjoho! Vilken tur att pappor finns!

Så efter att ha nattat Lilla P ute i vagnen började jag att klippa, till grannen. Där tog det sin lilla tid så jag hann bara den innan jag gick in och la mig.

Jag har ingen aning om när C kom hem inatt och idag ska han bala. Jag jobbade hela dagen igår på borta-gården och idag är det likadant. Så jag måste börja göra mig klar att åka nu.

Ha en bra dag!

Ett litet hemmaträningspass rev jag/vi av i måndags också. Lilla P tycker det är helfestligt att klättra på mamman medans hon gör övningar och härmar gärna ”upp med bena!”. Idag har jag en krypande träningsvärk i benen och rumpan!

En reaktion på ”Vilken tur att pappor finns!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *