Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Rusk

Här sitter jag med en tidig gröttallrik. Det är bara jag som är vaken och jag ska snart åka iväg på jobbet.
Jag hade en full arbetsdag igår. Även C kom lite senare, när Lilla P var skjutsad på Järnsta och så. Jag åkte hem den vanliga tiden och hämtade den där Lilla på eftermiddagen och C blev kvar lite längre. Lilla P har haft två lite längre dagar där nu. Men det funkar galant det med. Men idag blir han helt hemma då en liten feber smög sig på igårkväll. Huga, det är väl det nya med massa dagisbacillusker! Hoppas det går över fort för lillvännen!

Min plan var att ta mig ut på en springtur igårkväll ned vagnen. Oavsett hur trött jag var så skulle jag ut! Har haft så dålig motivation den senaste tiden och så just blivit så trött på kvällen. Men väl hemma där på eftermiddagen bröt världens storm ut från ingenstans! Det blåste och regnade på tvären! Jag är inte den som är kräsen på vädret, visst kan jag springa i regn men detta var inte alls nånting man ville ge sig ut i, usch! Så jag grejade inne istället. Dammsög och så. Jag tog fram penseln och satt och målade lite till Berg & Meltzer på kvällen. Jag har fyndat ett bord och stolar på blocket! Har kollat och kollat säkert i ett år snart men inte hittat riktigt nått bra till ett bra pris men så vips dök detta upp för en riktig struntsumma så jag högg direkt! Ett lager färg till ska de få bara sedan ska de få byta ut det gamla furumatbordet och alla udda halvtrasiga stolar inne i vardagsrummet. Där det lite finare middagar äts. Men där det nu står det tråkigaste möbeln. En vit duk har väl räddat lite men jag tror det kommer bli super med det nya!

Nej hörrni nu måste jag ta och åka till kossamuisarna. Hoppas ni får en bra fredag!

Lilla P njöt i den lilla solen var igår ute på Järnsta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *