Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Fredag!

En dag på jobbet med kossamuer och arbetskamrater. När det blev eftermiddag och arbetsdagen var klar tittade solen fram. Den känns så saknad!
Jag kommer hem till mina pojkar, blir överöst av pussar från den Lilla, han som pussas med öppen mun. Lite piggare och inte lika skyhög feber som imorse. Hoppas det bara var en snabbis!

Väl hemma och det var färdigpussats åkte vi på affärn. Ingenting att göra nånon mat av hemma. Färska kycklingfiléer, bacon, nån smet med soltorkade tomater och ett paket färsk pasta med spenat. Ja ni hör ju, det kan inte bli dåligt!
Men innan det blev matlagning var det Lilla P läggdags. Han hoppade i pyjamas och så ner i vagnen. Mamman snörade på sig springskor och så gick vi ut. Äntligen en springtur! Med en sovande unge i vagnen och med kvällssol i ögonen, underbart härligt. Sedan stektes kyckling på som redan var förberedd på diskbänken. Hungrig som en varg var vi båda två! C som kommit in för kvällen han med efter lite kvällsjobb ute.

Nu är jag nyduschad och mätt i magen. Dags att sova snart och imorgonbittti ska jag göra något jag inte gjort på länge. Jag ska åka iväg och ta en morgonmjölkning.

Trevlig fredagkväll!

Isen har gått nu. På lilltjärn ligger ett tunt lager kvar med helt otroligt mönster!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *