Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Visa tacksamhet och satt i jord.

Tidig morgon imorse. Morsan jobbar resten av veckan.

Det var en lite kaotiskt morgon här hemma för Lilla P och C men med lite hjälp så löste det sig. Lilla P blev skjutsad på Järnsta och C grejade på hemma.

Väl hemma från jobbet byttes det kläder och bil lite snabbt för att sedan åka och hämta lillungen. Pappan hängde på också. Alltså den där stunden när ens barn skiner upp som en sol när han ser sina föräldrar komma är ju obeskrivlig!

Han var ute och påklädd och klar så det var bara att hoppa in i bilen. Vi åkte inte hem utan åkte in på trädgården, köpte en blomma och så åkte vi upp till gammelmormor och gammelmorfar. En liten gest för att visa tacksamhet för de gånger de ställt upp att passa Lilla P då det krisat.

Att vi råkade komma mitt i maten och bli bjudna på middag blev ju ett trevligt sammanträffande.

Och vips så var det kväller. Pussade järnet på den Lilla och läste bok innan läggdags. Jag har avverkat ett lite styrkepass här inne nu och en dusch är tagen.

Jo och det första fröna är satta i jord! De har legat i vatten ett dygn för att de ska gro bättre och ikväll har de fått flytta till jord.

Jag hittade den perfekta vattenkannan att vattna de små fröna med, Lilla Ps pipmugg! Mjuka, fina strålar.

Här hoppas vi nu att det kommer att grönska så jag har något att sätta i blomlådorna i sommar.

Snart väntar sängen och imorgon jobb igen. Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *