Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Energi tillbaka.

Idag var det en lite lugnare morgon. Jag smög upp själv och pojkarna sussade vidare.

Gröt i magen och kaffe-to-go i bilen och så iväg till jobbet.

Dagen har innehållit lite av varje kan man säga. Både roliga och mindre roliga saker. Precis som vanligt på en gård.

Jag saknade min unge lite extra idag. Så att komma hem till en gláskit var det bästa på hela dagen!

Så åt vi middag tillsammans hela familjen och efter lite lek och plock gick pappan ut för kvällsjobb. Lilla P klädde sig i pyjamas och så fleeceoverall och mössa och gosade ner sig i vagnen med kvällsvällen. Mamman snörade på sig skor och drog iväg med vagnen. En härlig kvällsrunda. Jag har haft jobbigt dålig energi ett par dagar nu. Inte lust att ta mig ut. Men alla har vi såna dippar ibland. Jag hoppas att jag är på tillbakavägen nu. Jag mår ju så himla mycket bättre av träningen!

Så jag sitter här i soffan rätt nöjd nu. Nysprungen och nyduschad. C är inne och den Lilla har blivit flyttad sovandes från vagn till säng.

Snart ska vi också förflytta oss till säng så jag säger trevlig kväll och godnatt!

2 reaktioner på ”Energi tillbaka.

  1. Hej Paulina! Kan inte du skriva ett inlägg om din amning? Från början till slut ? gärna lite vad du tycker om amning och vad du tycker att nyblivna mödrar borde få för hjälp. Gärna lite samhällsinsikter. Tack för bra läsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *