Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Jobb på två håll.

Imorse klev vi upp alla tre sådär jobbtidigt. Ja inte riktigt mjölkningstidigt men ja, ni fattar. Mamman åt en tidig frukostgröt och Lilla P slurpade välle på kökssoffan.
När vi alla var påklädda åkte vi till Träsk (ja det heter så där mina föräldrar bor!). Som tur var så är ju Fanny hemma den här veckan så där har Lilla P varit hela dagen, hos moster. Pappan lånade Fannys bil och åkte på jobb åt ena hållet och jag på mitt jobb åt det andra.

En dag nästan själv på gården då husfolket är bortrest. Det gick fint och imorgon har jag en arbetskamrat på plats.

Hämtade den Lilla när arbetsdagen var slut och blev bjuden på middag i väntan på pappan. Han måste tillbaka med bilen. Det är ett himla pusslande med bilar nu. Och så måste man ju tänka på vem som har bäbis och vart bilen med barnstolen är. Men det löser sig eftersom. Imorgon är C hemma med Lilla P och jag åker och jobbar igen.

Så dags att sova! Godnatt!

2 reaktioner på ”Jobb på två håll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *