Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

ÄNTLIGEN.

Ååå Äntligen!

Det ordet har två betydelser här idag. För det första så sitter jag här och skriver på en DATOR! Tjoho! Vad har det gått? Snart två månader? Det är ju en världslig sak egentligen men det är otroligt skönt att få sitta och skriva på ett riktigt tangentbord istället för telefonen. 

Jag och Lilla P åkte in till lilla stan idag och åt lunch med Kusin Nathalie. Hon kunde ta en långlunch från jobbet och gå och hjälpa mig med det här med dator efter att vi ätit (jag har noll koll på det här med datorvärlden, vill ha en som funkar bra, typ.). Tur man han har nära vänner som är mer kunnig inom det området.

Väl hemma la sig Lilla P i vagnen på altanen, pappan höll vakt och gjorde nått såå efterlängtat.

Gick ut till ”lillstugan”, tog mig genom grovsopor och vinterförrådsgrejer och hittade till sist fram till skidhörnan.

Pjäxor på, lite valla och in med allt i bilen tillsammans med vovven och så åkte jag iväg till grannbyn. Haha jag hade typ adrenalinpådrag redan där i bilen. Herregud jag har inte åkt på två (!) år! Förra året var jag ju jättepreggo eller nyförlöst så skidorna fick aldrig komma ut från det där hörnet i lillstugan. Det var unikt, då jag har åkt skidor i hela mitt liv, tävlat till tonåren och alltid älskat åkningen!

Springa är något jag kommit in i de senaste åren, men det är skidåkningen som är min grej.

Lite trögåkt och döjobbigt som första turen alltid är, när alla muskler i hela kroppen får kämpa på samma gång, men å-å-å så underbart härligt!

Exalterad tjej! ÄNTLIGEN.

Och ikväll blev vi bjudna på middag hos mamma/mormor och pappa/morfar. Kl. 18.00, ha! Inte, ”efter lagårn” . Ja det kommer som sagt att ta ett bra tag innan vi väjer oss vid det här.

God mat har vi fått i alla fall och en Liten fick somna i resesängen innan mamman och pappan var redo att åka hem.

C ska ut i lagårn en sväng nu innan det är dags för sängen.

Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *