Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Annons

Julkonsert.

Från mitt i dagen till sena kvällen spelade vi igår. Två konserter rev vi av. Fantastiskt egentligen, att vi i lilla Nordingrå kan ha konserter och fylla kyrkan under båda. Den är poppis den här årliga julkonserten helt enkelt.

Och så roligt att få vara med och spela. Fiolen får jobba, nothuvudet likaså och stämningen är på topp.

Tack till alla inblandade, vilken fantastisk dag vi hade igår!

(Tack nattis för några bilder från gårdagen)

Efter en vecka med noll avlösning i lagårn kunde drängen mjölka i går eftermiddag så hela min lilla familj kunde komma och titta. Sonja, C och Lilla P fick hänga med och lyssna på mamma och alla andra. Det gick jättebra, han satt snällt i bänken nästan hela konserten. En liten enmansshow drog han till med men det kunde lösas. Han dansade med pappan så blev det bättre.

Mamman var en aning saknig efter sin Lilla P. Många timmar utan att snusa på det där huvudet. Så när han hördes i kyrkan hade jag lust att bara springa dit! Men jag satt kvar, såklart. Han hade haft en jättebra dag med pappan och farmor.

Och imorse; SOVMORGON.

C har varit ute på sandning inatt och skjutsade farmor Sonja till bussen tidigt på morgonen. Så han sover vidare nu, välbehövligt.

Jag och Lilla P äter frukost och leker med den fina polisbilen han fick av moster Fanny i julklapp.

Vi får snart besök av några vänner, vår lilla juleträff.

Godmorgon hörrni!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons