Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Strandsatta.

Godmorgon.h ätit lunch åkte vi allihopa till mormorsmor och mormorsfar. Mormor, mormorn och Fanny slöt också upp och vi blev bjudna på gott fika. Vi firade inte julafton tillsammans med dem iår så vi åkte dit igår istället.

Men C blev utan fika. Han blev utringd för sandning ganska på en gång när vi kommit dit. De här senaste dygnen har han varit ute på vägarna mer än varit hemma. Det blir otroligt hala vägar med detta väder. Plus och minus om vartannat. Regn på kalla vägbanor ger isbanor och sanden som sandas försvinner i ett nafs. Ett evighetsgöra.

”Det har gått en hel vinterförbfukning av sand redan nu”

 Så vi blev strandsatta där hos gammelmorföräldrarna, Lilla P, Sonja och jag. Men det löste sig senare med skjuts hem för att hämta vår bil. 

Direkt till lagårn när vi väl kom hem. Lilla P var med farmor Sonja och hon hade lagat mat när jag kom in. C kom också hem i samma veva där på kvällskvisten.

Men nu ska jag ta en snabb nap. Ett morgonpass i lagårn är avklarat och gröten ligger i magen. Kanske hinner jag med ett träningspass också innan jag ska iväg. Det är julkonstert ikväll och vi ska öva nästan hela dagen inför.

Godmorgon!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *