Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

En älskad är hemma.

Vaknar tidigt imorse av en puss på kinden –”Hej älskling, jag är hemma nu”

Vaknar på riktigt en timme senare för att gå till lagårn.

Så skönt att ha pappan hemma igen. Det tycker både jag och Lilla P som sken som en sol och klättrade lite extra på den sovande pappan där i sängen. Vi gick ner och pappan fick sova vidare.

Men, sen kom han ner till slut.

Och då blev det gos i massor!

Och det är inte bara pappan som kommit hem utan med sig har han Lilla Ps farmor som ska vara här över jul.

Vi allihopa åkte iväg mitt i dagen. Vi hade ett möte med LRF konsult för att gå igenom årets bokslut. Lilla P gick på stan med farmor under tiden. Och precis som vi visste så har intäkterna minskat i år. Och det är det sänkta mjölkpriset. 300 000 har det gjort på våran gård…

När vi gått igenom allt detta så var det bara att åka hem igen och gå till lagårn. Vi gick ut båda två, vi har ju barnvakt inne! Så jag mjölkade och C körde foder och skrapade hos kvigorna. 

Och nu är det dags att gå upp till sängen. C har somnat i soffan för länge sedan, fullt förståeligt efter ett dygn med mycket resande och lite sömn. 

Imorgon har vi en hektiskt dag att vänta men ack så viktig så bästa att komma i säng nu. 

Godnatt!

0 reaktioner på ”En älskad är hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *