Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Bättre till mods.

Jösses. Sprutan tog direkt igår! Hade bra tre i spann idag som fortfarande smakar lite men även dom har mindre. Så nu får vi hoppas att detta är början på slutet. Att dessa akuta blåbärskor blir bra av sprutan och att det inte kommer fler då hela besättningen fått Pardevit från GGI.

Så det är sitter en P här lite bättre till mods. Men vi kan absolut inte ropa hej än.

Kedjan hade släppt från ena skrapan imorse. Den bortre som går aströgt. Så jag har fått upp både puls och fått fram svett här på morgonen. En rejäl ketting ska dras genom hela lagårn som är upplindad på en järnrulle. Plus att det är supervarmt ute! Åtta grader hade vi när ja gick imorse. Supernice. Klart man vill ha lite snö och stämning nu när det närmar sig jul men plusgraderna överväger när man har en lättkrånglande kall lösdrift och man jobbar utomhus.

Nu är det morgonmys med min lilla familj. Grötätande och bus. Idag ska lilla P åka till mormor och morfar och pappan och jag ska träffa några vänner nu på dagen.

Tallkvistar med kottar står på skänken inne i rummet. Och nu när det fortfarande är mörk när man kommer in från lagårn är det extra mysigt att tända lite ljus såhär på morgonkvisten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *