Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

En nykomling

Titta vad jag hittade på affärn idag!

Minns ni, jag tror det var förra sommaren den där goda sommarfilen med björksav? Nu har den kommit i ny tappning. Men nu är det Fjällfilen som är smaksatt. Och Fjäll sortimentet finns ju att köpa över hela landet! Så ni förstår att det är Norrmejerier som gör den.

Jag var tvungen att prova den nu till lunchen och precis som sommarfilen så gillar jag den skarpt! Den är så frisk och fräsch i smaken, spritsig beskriver dom till den med (hihi roligt ord, men väldigt passande!). Och så är det ju Fjällfil så den killar ju skönt på tungan också.

Rekommenderas varmt!

Nu ska jag lulla ner Lilla P i vagnen och passa på att göra lite jobb. C far omkring som en galning här idag. Mycket som ska göras inför imorgon då han åker iväg. Ja jag med för den delen över dagen men C åker själv ner till Göteborg. Jag kan ju inte göra så himla mycket när jag är själv med Lilla P så det ställs så mycket som möjligt idag.

Så ut i de få plusgraderna och försöka få så mycket som möjligt gjort. Hoppas på en långsovning från Lilla Ps sida.

Hej så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *