Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Ut och njut!

Jag hade påbörjat ett inlägg här igårkväll men hann aldrig klart. Så istället för en tidig morgon hos kossorna börjar jag med att igår mjölkade jag på morgonen.

Istället för förmiddagssovning ute i vagnen för Lilla P, blev det idag innesovning tillsammans med en gosig mamma i soffan.

Ett besök på affären med massor av inhandling, kändes det som i alla fall. Allt sånt där stort samtidig. Blöjor, kattmat, hundmat, en kasse och så såklart en unge hängades på höften. Lite baxande men jag kom hem med allt.

Sedan lite stök och bök här hemma. Ruggat upp färgen på bordet så nu är det bara att sätta igång och måla när det passar.

C halmade och skrapade åt småkvigor och på eftermiddagen åkte han iväg på en cykeltur tillsammans med en annan cyckelälskande bonde. Jag är så glad att C har hittat något som han tycker om – utanför gården! För mig är det superviktigt att göra något helt annat ibland. Jag brinner lika mycket för träningen som jag gör för gården, fast på olika sätt.

Så skönt för han!

När Lilla P sov igen på eftermiddagen blandade jag foder. C kom hem och vi fikade lite alla tre, ute! Så himla härlig eftermiddag! Han var inne med Lilla P och jag mjölkade igen.

På kvällen hämtades Hans, C´s pappa. Han är här nu en vecka och ska ta upp vintra in sin båt.

Imorse mjölkade C och drängen, provmjölkning.

Vi har grejat med lite ditten och datten här hittils idag. Ett lager har gått på putsen så C har skruvat, skjutsat Hans för att hämta ut en hyrbil, lunchat, och nu tänkte jag packa Lilla P i vagnen och gå ut i fina vädret. Tänk så fin höst vi har! 

Ut och njut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *