Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Rosa balar.

Igår började jag dagen med ett intervallpass. Lilla P var inne med pappan och tog en förmiddagslur. Det var faktiskt ganska varmt ute men höstluften verkar ha kommit för att stanna. Högre och friskare, jag älskar det! Att fylla de kämpande lungorna med denna luft är så skönt! Och döjobbigt.

Som utsikt bredvid intervallbacken är våra Rosa balar. Vi har i år ett gäng med rosa plast. Den plasten är lite dyrare och pengarna går såklart till börstcanserfonden.

Lilla Ps mormor och morfar kom och hälsade på. Vi har varit borta en vecka och de har varit borta den här veckan så de hade lite Lilla P-abstinens.

C åkte iväg på dagen på 30-årsfirande av en vän mitt på dagen. Jag gick ut och blanade foder och pysslade på lite medans Lilla P sov i vagnen. Han kom tillbaka tills det var dags för mjölkning. Jag tog den och han tog Lilla P.

Idag är det jag som har varit upp till morgonen och har nu också fått i mig frukost.

Godmorgon!

0 reaktioner på ”Rosa balar.

  1. Hej Paulina, Rosa balar: nu förstår jag varför de är rosa. Jag såg några på flera ställen nu I somras, men aldrig förut. Fin målsättning!Hälsningar fill er alla 3 ifrån WechelderzandeHerman Hermans (MC-åkare)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *