Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

En trevlig kväll.

Igår efter frukosten gick jag ut och skrapade gången hos småkvigorna . Det blir ju mest skit där de står och äter så vi har som en skrapgång där som skrapas ett par gånger i veckan.

Jag passade även på att spela in lite filmsnuttar inför en kommande kampanj som ni snart kommer at få se mer utav.

Efter jobb och trixande att försöka filma sig själv (staplar av hinkar och grejer för att få mobilen i rätt höjd och stå still) fick vi besök av Anna och Axel. Längeseda vi fick till en träff så det var verkligen på tiden! Våra killar växer ju så fort och hinner förändras massor mellan gångerna.

Den största åldersskillnaden är förbi. Minipluttbäbis mot nästan tre månaders. Nu sitter de och pratar, klämmer, pussar, nyper, biter(!) varandra. Gullungar, världens finaste pojkar.

Lilla P hade sin pappas byxor på sig igår. Så sött att jag smälter lite.

Roligt att tänka att för 27 år sedan var det en liten C som hade på sig dem.

C slog klart de sista och satte sig sedan i balpressen och balade. En oväntat REGN kom på eftermiddagen! Så himla dumt! De avbröt balningen, precis lagom till att jag skulle till lagårn igen så Lilla P kunde vara inne med pappa. ​

Efter lagårn blev det en snabb dusch och tillpiffning och sedan iväg på kräftskiva. Helg eller vardag det spelar liksom ingen roll som bonde, alla dagar ser ju likadana ut.

Jättegod mat och trevliga människor. Vi åkte hem på kvällskvisten när jag och C började gäspa ikapp. Kändes som att klockan var sena natten när vi kom hem, hon hade inte ens slagit elva…

C fick sig en sovmorgon imorse tillsammans med Lilla P. Mamman klev upp och mjölkade kossorna.

En powernap på soffan har nu gjort susen. C är ute och balar. ​

Så vi ska greja vidare nu, tror vi satsar på lite hussysslor, det behövs det med.

0 reaktioner på ”En trevlig kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *