Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

I vit klänning.

Igår åkte jag iväg och fixade massa ärenden. Hälften gick inte som jag ville så där är det lite ruta igen. Men det är bara att fortsätta leta.

Hem till lagårn. Lilla P fick vara med pappan. Han satt snällt i vagnen medans de höll på med att bygga form. Det ska gjutas. Foderbordet ska gjutas ut så traktorn kör på en platta. Nu blir det bara smetigt där man kör och spill som inte går att ta reda på.

Igårkväll for vi till kyrkan. Det blev så riktigt, vi ska ju faktiskt gifta oss! Nästa gång vi är här står jag i vit klänning, C uppklädd i kostym och i bänkarna sitter familj och vänner. Häftig, pirrig känsla.

Imorse hade vi drängen i lagårn och Lilla P bjöd på sovmorgon, tack tack säger mamman. Nu ska vi ut och fixa lite stängsel innan vi får fint besök.

Dom som ska gifta sig.

0 reaktioner på ”I vit klänning.

  1. Oh så spännande ? ni har ju bästa utsikten för bröllops bilderna ? kan tänka mig hur vackert det skulle bli precis där det kortet är taget och er med brudklänning och han i kostym går så ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *