Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Morsdag

Imorse efter frukosten vaggades Lilla P ner i vagnen och jag gav alla kalvar och C gjorde klart för en ny fålla att släppa korna på.
Efter lite tillpiffning åkte vi, mina föräldrar och Fanny till Bruksgodset ovanför Övik och Morsdagsfikade. Jättefint ställe! Det har en gång i tiden varit en ladugård.
När vi kom hem igen byttes det om från finkläder till lagårdskläder igen. C mjölkade och jag gjorde det andra. Gav kalvar och utfodrade.

Min första morsdag lider mot sitt slut. Jag och mina bästa killar har myskväll. Detta är bästa gåvan man någonsin kan få. Att få bli mamma.

0 reaktioner på ”Morsdag

  1. Följande programmet "Unga bönder" & där lyste ni upp tillvaron med era fina personligheter & kärlek! Ni verkar vara en stabil familj som verkar ha alla fötterna på jorden. ? Massor av kramar till er underbara människor♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *