Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Vi skapar jobb

Igår gick näst sista avsnittet på Unga Bönder. Bara en gång kvar. Det känns lite vemodigt. Och snutten vi fick se inför kommande program så handlar det om klassfesten vi hade. Jag kan känna att det är så himla mycket som inte har visats. Sånt som jag gärna hade velat skulle vara med. Men det är fem stycken som ska hinna vara med så det är inte många minuter per avsnitt egentligen som vi får. Så de har gjort ett bra jobb ändå, att få ihop det. Av allt material de faktiskt har!

Men nu är det onsdag. Vi har ätit frukost och mamman har tagit en dusch. Pappan har inte kommit in än. Det är mycket idag, allt på en gång känns det som.

Det är ett himla bra exempel på att ett lantbruk skapar jobb. Fem olika företag/f-skattare har vi satt i arbete idag. Grävaren, grusbil, spånbil, mjölkbilen och slaktbilen har varit hit. Så vi producerar inte bara mat till Sveriges befolkning vi bidrar och skapar jobb också. 

Lilla P och jag ska iväg om en stund och sedan blir det en heldag borta. Först ska vi på Kretsrådsmöte med Norrmejerier sedan raka spåret till stan. Vi plockar upp moster Fanny på vägen och tar henne med oss. Badrumsskåpet ska inhandlas. Så det blir klart snart i badrummet!

Så nu ska jag passa på att packa vagn och så när Lilla P tar en liten tupplur.

Ha en bra dag!

Har ni sett så sött?! Passande outfit när man ska på möte. Det är goa Anna som snickrat ihop denna fina, one-of-a-kind body, tack! 

0 reaktioner på ”Vi skapar jobb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *