Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Något att se fram emot.

Från snöyra igår till en sån där solig vårdag idag igen. Jag och Lilla P åkte till hans mormor och morfar. Och moster såklart. Där har vi suttit i solen i princip hela dagen. Lilla P har sovit och sovit i vagnen.
Pappan har jobbat. Men var och drack kaffe hos en bondekollega mitt i dagen, skönt avbrott. Det har skrapats och halmats till småkvigorna och nu borde han vara inne när som helst från mjölkningen. Jag har gått med dammsugaren på nedervåningen, tvättat och lagat mat. En pastasås blir det till färsk pasta. Blev inspirerad av Erica och maten vi gjorde hos henne så det blir någonting liknande idag.

Imorgonbitti har C sovmorgon, det var längesedan sist! En fullspäckad dag väntar med roligheter. Ikväll ska vi mysa hela familjen och att få vakna upp alla tillsammans imorgonbitti är något jag ser framemot. Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *