Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Brunstkalas

Efter att C gjort lagårn imorse kom Kalle – foderrådgivaren. Bara en enda kossa som skulle kollas och hon var dräktig, toppen! 

Sedan är det världens brunstkalas i lagårn just nu. Från att ha varit lugnt ett tag så brunstar jättemånga. Idag har jag seminerat en kossa och tre kvigor. Bland annat min älskade Lovis! Lilla vän, att hon är så stor redan. Självklart blev det en Brown swiss tjur på henne. Ett steg närmare en renrasig Brownie! Tråkigt att det ska ta sån tid bara… Den andra kvigan jag seminerade var Mini, de två BFFs, roligt att de till och med brunstar tillsammans.

Nu är det soffläge resten av kvällen. Lax, potatis och gósås till middag. Cremé fraiche, lite majonnäs, rom och lite citron. Superenkelt och supergott! 

Trevlig kväll på er.

 

Myskläder på och gos med fina magen.

0 reaktioner på ”Brunstkalas

  1. Det där skåpet ni har… ser ut som att om man lägger viktiga papper i de där båda välvda öppningarna… så hittar man dem aldrig mer? =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *