Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

I tid?

Det blev en liten miss imorse. Heelt och hållet mitt fel. Vi hade tid hos barnmorskan kl. 09.00, trodde jag i alla fall. De senaste gångerna har vi kommit med andan i halsen sådär precis i tid eller strax efter beatämd tid…men nu var vi äntligen i tid utan stress. Vi hade till och med tid att sitta och läsa tidningar i väntrummet innan. Det visade sig att våran tid var kl. 11.00.
Bara att åka hem igen. Men när det väl var våran tur så gick det jättebra i alla fall. Allt är i sin ordning, bebben är klar därinne så nu är det bara att börja vänta på allvar på det där älskade lilla hjärtat att komma till oss.

Väl hemma igen en lugn stund, för C med, soffstund. C gick ut och jag kom lite senare. Två kossor att seminera, gick igenom provmjölkningsresultatet och lite papperarbete. C började mjölka och jag åkte och hälsade på Anna och lilla Axel.

C var klar när jag kom hem och gjorde kväll. Jag blandade foder och körde ut så det blev en sen kväll. Men nu är det äntligen mat i en hungrig mage, en lugn stund i soffan och sängen väntar.

Godnatt!

Skrållan tycker om magen. Perfekt att ligga på!

0 reaktioner på ”I tid?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *