Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Varm i hjärtat, så himla tacksam.

Den här dagen har varit för bra för att vara sann. Vi skulle iväg och träffa en bondekompis sa C. Var klar kl.12. Han gick ut en snabbis och skulle utfodra och lite sånt innan vi skulle åka. Men han ringer och säger att de har hett sönder en vattenkopp IGEN. En sjö hon småkvigorna. Alltså, ååååhhh! Förbannad, less. Jag gick ut och ville hjälpa till men han sa att han skulle fixa det lite provisoriskt att jag kunde gå in och göra mig klar så skulle han komma sen. 

Men när jag var klar var det Nattis som stod på bron –”Du ska åka med mig”. C hade lurats, vi skulle inte alls till nån kompis. Jag hoppade in i bilen och C var kvar hemma. Jag var helt ovetande vart vi skulle. Fick ögonbindel den sista biten och tänkte vad i hela friden ska vi göra?! Stapplade upp för flera trappor, in genom en dörr, av med skorna och då blev jag av med ögonbindeln. Där står ytterligare tre av mina bästa vänner och har ordnat en Babyshower! Emma som åkt från Östersund och hit, Ana som jag så sällan
träffar som pluggar i Umeå och så Erica som vi var hos som också blir långt mellan gångerna vi ses. Jag blev så rörd så tårarna kom. Fina, fina vänner. 

De hade gjort så himla fint med ballonger, serpentiner, bakat fantastiskt gott fika och gjort en riktigt blöjtårta! De hade köpt vita bodys och textilpennor så vi designade var sin till lilla bäbis, en lek ”gissa bajset” som var lite jobbigt obehaglig, med blöjor och smält choklad…Och så fick vi superfina presenter! 

Två vänner saknades som inte kunde komma men jag tänkte på er och TACK för att ni varit med på den här helt otroliga överraskningen!

Jag vet inte om jag någonsin känt mig så ompysslad och uppmärksammad. Det var jag och bäbis i fokus. Att säga att jag är tacksam känns inte nog! Ni är helt fantastiska, vilka otroligt fina vänner jag har ❤ 

C har kämpat på här hemma under dagen och nu ska vi lägga oss. Jag är varm i hjärtat och fortfarande lite tagen av vilket jobb och planering de gjort, för mig. Ni är guld värda. 

Godnatt.

0 reaktioner på ”Varm i hjärtat, så himla tacksam.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *