Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Here we go again!

Äntligen mulet idag. Jag hade lagårn imorse. Planen var att ha en inne-städar-dag denna regndag. Men det blev varken städning eller regn. En fjuttig skur bara. Vilket i och för sig är bra, då gräset vi ska slå inte blir blött och lägger sig efter backen. Men lite frusterande då vi väntat flera dagara med att ta andraskörden just på grund av det här regnet som skulle komma…Men nu är vi igång! Så nu blir det några hektiska dagar för C då han ska slå ner allt sedan bala. Jag står för lagårn här hemma. Lite nervös faktiskt, trodde att den värsta tröttheten hade lagt sig men idag blev det en sån där jobbig vill-bara-ligga-i-soffan-och-sova-dag. Så jag hoppas jag orkar med! Jag mjölkade i eftermiddag också.

Så nu hoppas vi att regnet fortsätter att hålla sig undan och att det är bra med gräs på lägdorna så det räcker åt kossorna i vinter! 🙂

Jag har haft Skrållan som sällskap idag. Han ser mer halvdöd ut än mig så det känns ju bra 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *