Här skriver jag om min vardag som ung bonde, fru till min C, mamma till Lilla P och Lillasyster Hedvig. Jag älskar mitt liv på landet, med familjen, djuren och naturen. Träning och hälsa ligger mig varmt om hjärtat också. Välkommen!

Anledning till lyx

God förmiddag. Hade en rätt lugn förmiddag. Blandade foder till korna och åt sedan lunch. Det blev varmkorv och wok, riktig mat till lunch, kors i taket! ? 

Provmjölkningsdags för denna månad på eftermiddagen. Vi mjölkade båda två. Sedan hörrni, då blev det lyx, på hög nivå! 

Jag bytte bort jouren, vi duschade och piffade till oss och åkte iväg. Till Hornöberget och åt middag. Min lillasyster har precis börjat sommarjobba där som servitris så hon serverade oss. Och himmel så gott det var! Sådär ont-i-magen-hungrig och få sätta tänderna i en gudomligt god, krämig skaldjurspasta var ju helt oslagbart! Anledningen till detta lyx är lite hemligt än, vi firar  lite kan man säga.

Mätta och belåtna kom vi hem och stupade i säng på en gång. Väckaren levde om tidigt, tidigt och vi båda skulle ta oss upp. Andra delen av provmjölkningen. In för frukost och efter det åkte C iväg på uppdrag. Han ska bala hela dagen. Jag har gjort lite småfix nu på förmiddagen, kollat igenom fakturor och måsta ringt lite samtal. Det gäller att ha koll på allt! Ofta det är fel i fakturorna….tyvärr!

Det är himla lugnt på larmfronten. Helgen kvar nu så det kan fortfarande dyka upp nått när som helst!

Solen skiner idag, men det är kyligt i luften. Får se vad jag hittar på här i min ensamhet idag. Ha det gott!  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *